MENIU

A aşteptat să iasă şeful şi a început să vorbească în şoaptă la telefon. ŞOC - ce ascundea VILA!

O tânără de 20 de ani a răspuns unui anunţ de angajare prin care se căutau dansatoare şi a sfârşit prin a fi ţinută captivă de "şeful" său, într-o vilă de lux din oraşul american Atlanta.

Fata a aşteptat un moment propice, acela în care "şeful", un bărbat pe nume Kenndric Roberts, ieşise din cameră, atunci când a început să vorbească în şoaptă la telefon. Tânăra a sunat la Poliţie, încercând să le povestească ce se petrece fără a atrage atenţia.

"Sunt într-o casă plină de alte fete şi, dacă încerc să plec, a promis că o să mă omoare", a explicat fata. Ea se referea la "şeful" lor, un bărbat căruia nu îi ştia numele complet, ca la cel care le ţinea prizoniere, folosind un arsenal de arme şi o mitralieră. Tânăra de 20 ani era captivă în locuinţa bărbatului de o lună, dar nu începuse munca ca dansatoare, pentru că bărbatul o forţase să facă o intervenţie estetică.

Postul local WSB-TV susţine, citând reprezentanţi ai poliţiei, că în scurt timp o echipă a ajuns la adresă şi le-a eliberat pe tinere, care erau ţinute într-o vilă de lux şi l-au arestat pe bărbat.

Bărbatul le promitea femeilor că le va angaja sau le promitea o carieră în modeling.

Mai multe articole despre:
Atlanta angajare anunţ