MENIU

A anunțat poliția că soția sa a murit în timp ce dormea - Detaliul CUTREMURĂTOR descoperit de oamenii legii

Poliție

Situație INCREDIBILĂ petrecută într-o localitate din județul Constanța. Un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că soția sa a decedat în timp ce dormea. Ce au descoperit oamenii legii în momentul în care au ajuns la domiciliul bărbatului întrece orice imaginări: pe trupul neînsuflețit al femeii au fost constatate urme vizibile de violență. Potrivit unor surse citate de presa locală, bărbatul și-ar fi bătut soția cu o mătură. În prezent, acesta se află în custodia Poliției, în cauză fiind deschis un dosar penal.

Apelul la 112 a fost dat în această dimineață, în jurul orei 4:50. Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman, județul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe apelant, un bărbat în vârstă de 61 de ani, cât și femeia decedată, de 57 de ani.

Pe trupul neînsuflețit al femeii au fost, însă, constatate urme vizibile de violență, mai exact pe cap, trunchi și membre. Potrivit presei locale, bărbatul a fost cel care și-a bătut soția, cu o coadă de mătură.

La locul faptei s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliști, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.

 

Mai multe articole despre: