MENIU

A ajuns la mormântul fiului şi a simţit cum se prăbuşeşte! Piatra funerară DISPĂRUSE. Motivul, IREAL

Max Corbett-Gardener a murit când avea doar 4 ani, din cauza unor complicaţii. Băieţelul suferea de epilepsie. Familia a fost devastată... Timp de 3 ani, familia a strâns 4.580 de dolari pentru a-i face băieţelului o piatră funerară care să-l reprezinte... Nu doreau o cruce simbolică...

Familia a ales o stea în cinci colţuri, îmbrăţişată de un ursuleţ. "Am vrut o stea pentru că asta am simţit că i se potrivea copilului meu", a spus mama, îndurerată.

Piatra a fost gata tocmai când familia comemora 7 ani de la moartea unicului copil. Însă, după numai trei zile, familia a trecut printr-un şoc înfiorător: piatra fusese scoasă, fără să li se dea vreo explicaţie. După câteva zile, au primit şi lămuriri: potrivit Primăriei, una din familiile care îşi aveau morţii îngropaţi acolo s-a plâns că piatra nu respecta "tonul" sumbru al cimitirului.

"Nici prin gând nu mi-a trecut că se putea una ca asta! Primăria nu m-a contactat, pur şi simplu i-au scos piatra şi au lăsat mormântul copilului meu gol... Sunt furioasă! Dacă mormântul era neîngrijit, mai înţelegeam... Aşa...", spune femeia, în lacrimi.

De cealaltă parte, însă, reprezentanţii Primăriei susţin că cimitirul are reguli extrem de stricte, care sunt aduse la cunoştinţa celor care solicită informaţii legate de morminte, dar că, în condiţiile în care femeia nu a cerut niciun fel de detaliu, s-a ajuns în această situaţie. Mai mult, copilul este înmormântat în zona adulţilor decedaţi. Dacă ar fi fost în cea a copiilor, piatra ar fi fost permisă.

Mai multe articole despre:
poveşti de viaţă mormânt copil cimitir copil