MENIU

A aflat de aventura soţului. Soţia a postat ceva pe net, a "explodat" Facebook-ul. I-a făcut de râs

Melanie, o femeie din SUA, a aflat că soţul ei are o amantă, după ce a citit mesajele din telefonul bărbatului. După o minoră investigaţie, soţia a găsit şi numele femeii respective. De aici până la detectarea contului de Facebook a acesteia n-a mai fost mult. Galeria Foto.

Melanie şi-a păstrat sângele rece. În mintea ei, decizia era deja luată: va divorţa. Astfel, i-a scris amantei ce o va aştepta dacă va decide să rămână cu soţul trădător.

"Îţi mulţumesc că ai lăsat semne de muşcătură pe gâtul soţului meu. Asta mi-a confirmat că are o amantă. În semn de recunoştinţă, ţi-l las pentru totdeuna. Totuşi, trebuie să ştii: va trebui să-l ajuţi financiar, întrucât le va plăti pensie alimentară celor 2 copii ai mei. Va trebui să renunţi la el în fiecare week-end, atunci va sta cu cei mici. Viaţa voastră sexuală va suferi, deoarece în urma unui accident în urmă cu 4 ani, fostul meu soţ nu poate "presta" aşa cum trebuie. Nu poţi să mi-l returnezi, nu-l primesc înapoi", este scrisoarea pe care a postat-o Melanie pe "peretele" de pe Facebook al amantei.

Ce a postat femeia pe Facebook, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
amantă Facebook