MENIU

A 14-a zi de proteste la Piaţa Victoriei: Aproape 1.000 de oameni au strigat "Rezistă, nu plecăm"

Protestatarii din Piaţa Victoriei nu renunţă la manifestaţii. La această oră sunt în jur de 100 de persoane la cea de-a 14-a zi consecutivă de proteste. Protestatarii vor demisia Guvernului lui Sorin Grindeanu. 

La ora 21:30, mai erau în Piaţa Victoriei în jur de 300 de persoane. Oamenii strigă: "Nu plecăm!"

În jurul orei 21.00, protestarii din faţa Guvernului au aprins lanternele telefoanelor şi a intonat imnul. Sunt 1.000 de oameni în Piaţa Victoriei.

În jurul orei 20:30, numărul celor care protestează în Piaţa Victoriei se apropie de 800 de persoane. Unii oameni vin, alţii deja pleacă din faţa Guvernului.

Numărul protestarilor a ajuns la 500 de persoane, în jurul orei 19:30. Lumea strigă: "Rezistă, nu plecăm", "DNA să vină să vă ia" şi "Zi de zi aici vom fi".

Echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei sunt mobilizate în zonă pentru a supraveghea manifestaţia şi a menţine ordinea şi liniştea publică.

Un steag uman imens a fost format de protestatarii din Piaţa Victoriei în a 13-a zi de proteste. Oamenii au luminat hârtii colorate cu ajutorul telefoanelor mobile. La protest au participat în jur de 50.000 de oameni.