MENIU

Elena Băsescu, Cristian Boureanu şi soţia, sunt doar cîteva dintre personalităţile care au venit astăzi, alături de voluntari în parcul Pajura din capitală , ca să planteze copaci. Ei au dat o mână de ajutor în cadrul campaniei iniţiate de Primăria sectorului 1 şi intitulată "Adoptă un spaţiu verde ".
TEXT MONTAJ
| [01:00]
AMBIANŢĂ CRISTIAN BOUREANU CASETĂ R1211 TC 30:47-30:52 ( Uite aici a mai fost un pom deci a fost un pom şi cineva l-a măcelărit)

Pînă la urmă, scopul a fost atins şi Cristian Boureanu a reuşit să planteze pomul.Primarul sectorului 1 Andrei Chiliman a plantat şi el un copac şi a vrut să se asigure că acesta va avea o viaţă lungă.

AMBIANŢĂ ANDREI CHILIMAN PRIMARUL SECTORULUI 1 TC 34:00-34:10 Sper să aibă noroc şi să nu fie dezrădăcinat înainte să apuce să-şi prindă rădăcinile MUSCĂ 34:21-34:26 Am încercat să-l pun cât de cât drept . Trebuie neapărat să vină să fie susţinut.)

Edilul sectorului 1 este îngrijorat de tăierea abuzivă a copacilor şi încearcă să-i amendeze pe cei care nu respectă legea.

SINCRON andrei chiliman TC 29:31-29:45 (Noi dăm amenzi între 50 de milioane şi 100 de milioane de lei. Partea proastă este că amenzile pot fi contestate în justiţie.)

Campania "Adoptă un spaţiu verde " este iniţiată de Primăria Sectorului 1 în parteneriat cu organizaţii ale societăţii civile şi cu mari companii private. În urma acţiunii de astăzi au fost plantaţi 200 de copaci tineri.
ILUSTRATII
|

BURTIERE
MAI MULŢI COPACI
Mai multe articole despre:
null