MENIU

9 membri ai Clanului Duduianu, reținuți pentru că ar fi tâlhărit mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam

9 membri ai Clanului Duduianu, reținuți pentru că ar fi tâlhărit mai mulți maneliști, printre care și Florin Salam

Nouă persoane au fost reţinute marţi seara de poliţişti, într-un dosar în care mai mulți membri ai clanului interlop Duduianu sunt acuzați că ar fi tâlhărit cântăreți de manele.  Cei mai cunoscuți, care de altfel au și depus plângeri împotriva interlopilor, sunt Florin Salam și Nicolae Guță.  

Prin amenințare și intimidare, victimele erau puse fie să le dea diverse sume de bani Duduienilor, fie să cânte gratis la diferite evenimente din București. Paguba reclamată la poliție de maneliști - peste 100 de mii euro, potrivit Digi24.

Peste 100 de polițiști au făcut amarți percheziții în București și în județele Ilfov și Teleorman, la 11 locuințe ale membrilor clanului Duduianu, printre care Seif, Denom și Aramis.

În cuprinsul ordonanței de reținere a celor 9 interlopi, procurorii notează că ”În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”.

Mai multe articole despre:
Duduianu clan Salam manelisti