MENIU

8 lucruri posibile dupa operaţia de cezariană

Daca ţi-ai planificat naşterea prin operaţie cezariană sau medicul solicită intervenţie chirurgicală în timpul naşterii în cazul apariţiei unor eventuale complicaţii, pot apărea câteva elemente surpriză, la care multe mame nu se aşteaptă.

Iata 8 lucruri mai mult sau mai putin surprinzatoare survenite dupa nasterea prin cezariana, asa cum reies dintr-un sondaj realizat de site-ul about.com.

Sangerari post-partum
Sunt femei care au sangerari post-partum, desi in timpul interventiei chirurgicale s-au efectuat manevrele de curatare a uterului. Totusi, acesta este doar un mit. Sangerarile sunt o forma de vindecare a locului in care a fost placenta si nu o simpla curatare a uterului.

Suete cu medicul
Sunt femei care au declarat ca dupa ce bebelusul a fost adus pe lume, medicul s-a relaxat si in timpul celorlalte interventii medicale a inceput sa vorbeasca cu restul personalului despre planurile sale de weekend.

Ramai singura
Pot fi situatii in care, dupa nasterea bebelusului, toata lumea sa aiba cate ceva de facut. Astfel incat femeia sa se simta singura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Mai multe articole despre:
operaţie sarcină cezariană