MENIU

7 semne care îţi arată că ai un copil INDIGO. Este înzestrat cu puteri fenomenale!

7 semne care îţi arată că ai un copil INDIGO. Este înzestrat cu puteri fenomenale!

Când spunem "copil indigo" nu ne referim la culoarea pe care o putem asocia cu acest cuvânt, ci la un anumit tip de personalitate, aceasta fiind destul de rar întâlnită în societatea actuală.

Un copil indigo este o persoană cu totul specială. Aceștia sunt considerați ca fiind creatorii lumii noi și sunt reprezentați de suflete înzestrate cu puterea de a schimba tot ceea ce este vechi și de a aduce un suflu nou în diferite medii. Copiii indigo sunt firi hotărâte și pline de energie, mulți din ei fiind diagnosticați cu ADHD în timpul copilăriei.

7 semne care îți arată că ai un copil indigo

1. Copilul tău are țeluri înalte

Dacă nu se mulțumește cu puțin și tot timpul tinde către lucrurile dificil de obținut, copilul tău ar putea face parte din categoria copiilor indigo. Aceste țeluri înalte îl vor face să își aleagă cu atenție persoanele cu care interacționează, păstrând în jurul lui doar acei oameni pe care îi consideră valoroși.

2. Este perceptiv

Acești copii au capacitatea de a percepe mult mai ușor situațiile care îi înconjoară. Ei văd lumea într-un mod diferit și se așteaptă ca cei din jur să facă același lucru.

Citeste continuarea pe avantaje.ro.

Mai multe articole despre:
ADHD indigo copil indigo ce este un copil indigo