MENIU

7 moduri că să dai jos burta fără să mergi la sală

<p>7 moduri că să dai jos burta fără să mergi la sală</p>

Cine nu-şi doreşte un abdomen plat fără pic de grăsime aşa cum vedem în reclame? Însă doar gândul de a renunţă la mâncarea favorită sau de a merge la sala ne facem să înghiţim în sec şi să trecem la un alt canal unde nu mai apar acele dive cu talie de viespe sau acei bărbaţi cu „tablete„. Până la urmă, nu toată lumea este atât de norocoasă să aibă un corp de vis, ne spunem în gând cu năduf.

Bineînţeles că ne minţim singuri, în general felul în care arătăm este exact efectul acţiunilor noastre din trecut, însă e mai uşor să dăm vină pe altcineva, decât să facem schimbările necesare că să ne ajute să ajungem acolo unde ne dorim. Iată 8 cai pe care chiar şi cei mai comozi dintre oameni le pot urmă pentru a ajunge să aibă talia visată.

1. Stai în poziţie de drepţi. Astfel, poţi da impresia că eşti cu cel puţin 2,5.kg mai slab/a decât în realitate, o spune Deborah L. Mullen, specialist în educaţie fizică şi sport. Uşor de zis greu de făcut. Cum s-ar putea trasnforma o acţiune singulară într-un obicei pe termen lung? Răpunsul este: pilates. Potrivit unui studiu întins pe o perioada de 6 luni, pe un eşantion de 18 persoane care prezentau probleme cu spatele, Pilates-ul s-a dovedit a fi cea mai uşoară metodă de a îmbunătăţi postura practicanţilor şi întări atât muşchii abdominali cât şi pe cei ai spatelui inferior. Jessica Cassity, intructor de fitness dezvălui două exerciţii foarte uşoare pe care le puteţi face fără că măcar să va daţi jos din pat care însă vor avea efecte fantastice asupra taliei voastre:

a. Sugeti burta. Întinşi pe spate sugeti încet burtă. Apăsaţi cu mâinile pentru a fi siguri că aţi expirat tot aerul din burtă. După care inspiraţi uşor. Repetaţi de 10 ori.

b. Din şezut cu picioarele îndoite. Întindeţi-va uşor până atingeţi cu pieptul genunchii. Reveniţi în poziţia iniţială şi răsuciţi corpul spre dreapta. Repetaţi mişcarea, însă de dată această va rotiţi spre stânga. Faceţi 8 repetări atât la stânga cât şi la dreapta.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
exerciţii burtă cum scapi de burta abdonem plat