MENIU

7 lucruri pe care un sofer e bine sa le aiba in masina

StilPropriu.ro vine cu o lista de 7 accesorii pe care vi le propune pentru a dota propria masina.

StilPropriu.ro – Lista completa cu toate accesoriile de masina disponibile in oferta poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online, proiect al realitatea.net, care are o multime de oferte si produse diversificate. Noi am realizat o lista de 7 accesorii pentru masina pe care credem ca ai vrea sa le cumperi pentru ca sunt foarte utile. Iata despre ce este vorba:

1 Covoras de scaun cu masaj termal Shiatsu Relax Cushion

Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il traiti cand ajungeti acasa si stiti ca puteti experimenta un masaj shiatsu autentic. Pretul acestui covoras de scaun termal shiatsu poate fi gasit AICI.

2 Saltea Gonflabila pentru masini Couch Air

Daca vreti sa economisiti bani si sa calatoriti cat mai mult, salteaua gonflabila pentru masini este ideala pentru voi. Este usor de depozitat, o puteti avea mereu cu voi in masina si se instaleaza rapid. Pretul ei este AICI.

 

3 Detector de radare INFORAD

Daca vreti sa evitati radarele si sa dispuneti de ultima tehnologie, achizitionati la pret rezonabil un detector de radare INFORAD. Pretul sau poate fi gasit AICI.

4 Alcoolscop

Pentru a fi sigur ca te urci la volan si nu incalci legea, poti sa iti verifici singur alcoolul din aerul respirat. Iata cat costa un astfel de aparat la URMATORUL LINK.

5 Suport telefon mobil Antialunecare

Suportul asta este ideal in masina pentru a amplasa telefonul mobil cat mai comod si cat mai accesibil. Pretul lui il gasiti AICI.

6 Perna gonflabila de gat pentru calatorie

O asemenea perna trebuie tinuta in masina fie pentru calatorii care vor sa se odihneasca la un drum lung, fie pentru soferul care ar putea avea nevoie de o pauza dupa multi kilometri parcursi. Pretul este unul foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

7 Incarcator de masina QX Mobile Samsung G600

Incarcatorul pentru telefonul tau mobil Samsung este un must have pentru masina. Astfel nu iti vei mai face probleme ca nu ai acumulator sau chiar iti vei putea incarca telefonul in timp ce calatoresti intre doua intalniri. Pretul este unul foarte mic si poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
null