MENIU

Șapte indivizi au violat o fată, până la leșin. Cum au sfidat instanța. Declarații cumplite

Cei şapte tineri din care au violat o elevă navetistă până la leşin sfidează opinia publică. Unul dintre ei a declarat joi pe holurile instanţei, cu zâmbetul pe buze, că este „mândru” de ceea ce a făcut, scrie Adevarul.

Cecetarea judecătorească în cazul celor şapte tineri din localitatea Văleni este departe de a fi finalizată, nu aşa cum susţineau procurorii, care nu au contestat decizia juecătorilor ca toţi inculpaţii să fie cercetaţi în stare de libertate, sub control judiciar invocând tocmai că procesul este la final.

Joi, la Judecătoria Vaslui ar fi trebuit să fie audiaţi trei martori, propuşi de violatori, însă aceştia nu s-au prezentat în faţa instanţei, fiind plecaţi la muncă în străinătate. În aceste condiţii, procesul a fost amânat pentru luna august, timp în care cei şapte se bucură de libertate deplină.

Deşi nu au voie să comunice, indivizii au vorbit între ei inclusiv pe scările Judecătoriei. De altfel, aceştia au continuat să sfideze cerând jurnaliştilor să anunţe atunci când pornesc camerele de filmat pentru „a zâmbi frumos”. Întrebat dacă are motive să zâmbească unul dintre tineri a declarat că „este foarte mândru de ce a făcut”.