MENIU

6 rochii superbe de vara ce costa mai putin de 60 de lei. Uite cum arata

Rochiile si fustele sexy sunt la mare cautara vara de vara. Am gasit si noi 6 modele deosebite la preturi foarte mici.

Mai multe modele de rochii gasesti AICI.

Am selectat 6 rochii foarte frumoase si potrivite pentru atmosfera incinsa din aceasta vara. Rochiile alese de noi au preturi mici si arata foarte sexy. Daca nu ne credeti, aruncati o privire peste modelele de mai jos si consultati super ofertele pe care le-am descoperit.

Rochie visinie

Primul model de rochie are culoarea visinie, este lunga pana putin sub genunghi si crapata pe ambele laterale. Este o rochie casual din bumbac si licra, iar pretul este incredibil de avantajos si poate fi gasit AICI.

Rochie negru cu imprimeu

O alta rochie pe care v-o recomandam pentru pretul excelent dar si aspectul foarte sexy este acest model de culoare neagra, stransa in talie si scurta pana deasupra genunchilor, ideala pentru plaja. Rochia e fabricata 100% din bumbac. Pretul poate fi gasit AICI.

Rochie multicolora

Tot foarte ieftina este si aceasta rochie multicolora cu dungi, foarte scurta, cu talie inalta si elastica, fabricata din bumbac si polyester. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Rochie neagra

O rochie ceva mai eleganta, cu un model si un design deosebit, lunga pana deasupra genunchilor, fabricata din bumbac si licra, este modelul dimi imagine. Dupa cum vedeti rochia este mulata pe trup si pune formele in evidenta. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochie Multicolor

Perfecta pentru plaja este aceasta rochie multicolora, extreme de scurta si de sexy, mulata in talie si fabricata doar din bumbac. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Rochie neagra

Ultimul model de rochie pe care vi-l prezentam este complet neagra, fabricata de Alison Hayes, mulata pe trup, cu maneci lungi din plasa. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
rochii