MENIU

6 moduri simple care te ajută să cureți praful din calculator repede și bine

Praful este unul dintre principalii inamici ai computerului. Indiferent cât de mult încercăm să-l păstrăm curat, indiferent de ceea ce facem, praful din aer se tot așează pe calculator, împiedicându-l să lucreze și îngreunându-i activitatea în mod constant.

Tasta a colectat câteva sfaturi despre cum să vă curățați cu ușurință calculatorul de praf și murdărie cu ajutorul articolelor disponibile.

1. Ștergeți ecranul

Pentru a îndepărta praful de pe un monitor de computer acasă, oamenii folosesc deseori prosoape de hârtie sau de hârtie. Dar, apoi o mulțime de scame se așează pe ecran, cad și intră în tastatură. În plus, prosoapele de hârtie și țesătura brută lasă pete și, mai rău, zgârieturi minuscule pe ecran.

Numai o cârpă din microfibră este potrivită pentru curățarea monitorului! Acest tip de țesătură nu lasă scame și este suficient de moale pentru a nu zgâria suprafața ecranului.

2. Îndepărtați murdăria din carcasă

Nu utilizați produse care conțin alcool, amoniac sau acetonă. Aceste lichide agresive pot elimina vopseaua de pe butoane și pot deteriora ușor monitorul, mai ales dacă sunt acoperite cu un strat antireflexiv.

Pentru a pregăti un lichid universal de curățare la domiciliu, amestecați apă și oțet alb în proporții egale. Utilizați această soluție pentru a umezi ușor cârpa care o veți folosi pentru a șterge calculatorul.

3. Scapă de zgârieturi

Utilizați puțină pastă de dinți pentru a lustrui zgârieturile. Asigurați-vă că nu este o pastă gel, deoarece acest lucru nu va funcționa. De asemenea, nu se recomandă utilizarea unei paste de dinți cu particule abrazive sau de albire mari.

Aplicați pasta de dinți peste zgârieturi utilizând o cârpă din microfibră sau un țesut moale.

Lăsați-o să se usuce și apoi ștergeți-o cu o cârpă uscată.

Citește restul articolului aici.

Mai multe articole despre:
igienă praf calculator sfaturi practice taste