MENIU

6 moduri deştepte prin care poţi să slăbeşti rapid

6 moduri deştepte prin care poţi să slăbeşti rapid

Atunci cand vrei sa slabesti, nu exista nimic mai placut decat dietele care au rezultate vizibile si rapide. Solutiile recomandate de dieteticieni nu sunt populare in mod intamplator, ci tocmai pentru ca sunt eficiente. Insa pe termen lung, acestea nu pot fi respectate cu strictete.

Din pacate, reducerea numarului de calorii si infometarea nu sunt nici foarte sanatoase, nici foarte accesibile si confortabile. De aceea, dieteticieni renumiti precum Christine Gerbstadt si Melissa Joy Dobbins, autoarele "Dietei de detoxifiere a medicilor: Cea mai buna reteta de slabit" au gasit cateva trucuri care pot fi implementate pe termen lung, fara a-ti schimba in mod radical viata.

Iata care sunt cele mai inteligente si eficiente 6 modalitati de a scapa rapid de kilogramele in plus:

1. Nu inlocui mesele cu sucuri de fructe sau legume

Numeroase diete drastice recomanda inlocuirea alimentelor solide cu sucuri naturale din fructe sau legume. Fibrele si vitaminele pe care le contin acestea sunt, intr-adevar, sanatoase, insa asta nu inseamna ca sucurile si smoothie-urile au capacitatea de a-ti oferi toti nutrientii de care ai nevoie. Consuma fructe si legume ca garnitura la felul principal, fara a renunta definitiv la alte alimente.

Citeste continuarea pe ele.ro.