MENIU

5 rochii negre din colectia Studio de la Andreea Raicu. Uite cum arata

Andreea Raicu a lansat colectia Studio pe magazinul online shop.andreearaicu.ro si are disponibile o multime de rochii foarte interesante.

Am selectat 5 modele de rochii din colectia Studio de la Andreea Raicu, rochii ce pot fi achizitionate din magazinul online shop.andreearaicu.ro. Noi am ales 5 modele de rochii de culoare neagra care ofera eleganta dar si sobrietate si pot fi purtate la diferite evenimente.

Rochii Andreea Raicu – Rochie lunga din catifea

O rochie lunga din catifea va fi solutia salvatoare pentru orice eveniment special. Croiul elegant cu bretele se bluzeaza usor in talie, apoi coboara frumos, sublinieaza linia corpului, terminandu-se cu o trena scurta. Poart-o cu tocuri inalte si incearca sa incorporezi niste detalii din dantela neagra pentru un efect spectaculos. Pretul rochiei il gasesti AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie din catifea cu nasturi

O rochie din catifea cu nasturi te va ajuta sa iti construiesti tinuta perfecta pentru evenimentele speciale. Modelul este inchis pana sus cu nasturi cusuti manual si se termina cu un guler cuminte, dar compenseaza cu crapaturile din lateral. Poart-o cu sandale din catifea si o pereche de cercei pretiosi. Oferta poate fi gasita AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie kimono petrecuta

Rochia kimono petrecuta combina frumos cele mai interesante aspecte si detalii ale modelelor de tip kimono, rochie petrecuta si croiul de tip sacou masculin. O rochie kimono petrecuta, in colturi se va potrivi oricarui tip de silueta, fiind destul de lejera, dar extrem de eleganta. Un model care te va face sa pari sofisticata, fara prea mult efort. Pretul rochiei este AICI.

Rochii Andreea Raicu – Rochie versatila cu nasturi

Acest model versatil de rochie cu nasturi este perfect pntru tinutele office, dar poate fi usor transformat intr-o tinuta de seara. O poti purta cu nasturii inchisi pana sus, sau iti poti pune in valoare decolteul deschizandu-i. Modelul se preteaza oricarui tip de silueta, fiind confortabil, cu buzunare si o crapatura pe lateral. Oferta poate fi consultata AICI.

Rochii Andreea Raicu – Body din catifea

Un body din catifea este piesa must-have a acestui sezon. Modelul din catifea, usor elasticizata iti va oferi confortul de care ai nevoie, in timp ce te va face sa arati sexy si seducatoare. Gulerul cu nasturi, de tip choker iti va pune in evidenta decolteul, iar detaliul de pe spate ajuta la sustinere. Poarta-l cu o fusta sau pantaloni largi si un sacou cu un croi minimalist. Pretul rochiei il gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
null