MENIU

5 obiceiuri ale tale care îl pun PE FUGĂ. Niciun bărbat nu te va suporta dacă le ai!

O relație de iubire se bazează pe compatibilitate și compromisuri, dar toată lumea are anumite limite peste care nu poate trece. Nu ne referim doar la greșelile grave peste care nimeni nu poate trecem ci și la micile obiceiuri deosebit de enervante care îi vor îndepărta pe toți de lângă tine.

Dacă te regăsești în descrierile de mai jos, înseamnă că iubitul tău este un monument al dragostei și răbdării dacă a rezistat lângă tine, dar nu îi mai pune nervii la încercare!

1. Despici firul în 14

Crezi că îți demonstrezi inteligența prin obiceiul de a întoarce un lucru mărunt pe toate părțile? Știm că presiunea societății este de vină pentru tendința ta de a dori să atingi perfecțiunea pe toate planurile, dar o femeie adevărată are suficientă încredere în ea cât să știe că poate fi relaxată și că nu trebuie să își controleze fiecare gest. În plus, bărbații sunt obișnuiți să fie exact invers, și rareori acordă mare atenție felului în care formulează frazele. Ca rezultat, îl va scoate din sărite să trebuiască să explice ce a vrut să spună, de fapt.

2. Ești o regină a dramei 

Bărbații își doresc o viață tihnită și vor ca femeia de lângă ei să fie sursa acestei liniști. Nu vor fi încântați să audă mereu reproșuri sau să faci din țânțar armăsar. Dacă te nemulțumește ceva, comunică-i asta într-o manieră calmă și matură, vă va ajuta să păstrați o relație armonioasă.

3. Ești un izvor de negativitate 

Pe lângă dragoste, un bărbat are nevoie și de respect din partea celor din jur, dar, mai cu seamă, din partea partenerei de viață. Criticile și negativismul îi fac să se simtă neapreciați și îi îndepărtează cu viteza luminii. Pentru un bărbat îndrăgostit, nu există nimic mai dureros sau mai jignitor decât nesiguranțele iubitei care îi pun dragostea la încercare.

Citește restul articolului aici.