MENIU

5 morţi, după un ACCIDENT AUTO la CERNAVODĂ. Maşina a plonjat în Canalul Dunăre-Marea Neagră

Maşina a fost scoasă din canalul Dunăre-Marea Neagră cu ajutorul unei macarale. Foto: <a href="http://www.reporterntv.ro/stire/accident-grav-la-cernavoda-un-autoturism-de-teren-a-cazut-in-canalul-dunarea-marea-neagra" target="_blank">reporterntv.ro.</a>

Tragic accident auto la Cernavodă, după ce o maşină în care se aflau trei adulţi şi doi copii a căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră. Cei cinci şi-au pierdut viaţa în urma accidentului.

Accident tragic la Cernavodă, atunci când un autoturism care circula pe DN 22C a rupt parapetul unui pod și a căzut în apă în afara localității Cernavodă, pe drumul către localitatea Ștefan cel Mare, în zona unei stații de pompare. Adâncimea canalului de aducțiune, în acea zonă, este de 5 - 6 metri.

La fața locului s-au deplasat două ambulanțe și un echipaj SMURD. De asemenea, a fost cerut ajutorul Gărzii de Coastă, scrie reporterntv.ro.

Un echipaj de scafandri a ajuns la fața locului. După ce au căutat autoturismul timp de aproape o oră, ei au reușit să îl găsească.

În autoturismul de teren au fost descoperite cinci persoane. Niciuna dintre ele nu a supravieţuit.