MENIU

5 metode pentru a scăpa rapid de durerile de burtă, la femei

5 metode pentru a scăpa rapid de durerile de burtă, la femei

Durerile de burta, fie ca este vorba de gaze, menstruatie, constipatie sau de sindromul colonului iritabil, sunt probleme frecvente in viata femeilor, dar expertii citati de health.com spun ca aceste suferinte au remedii simple si rapide.

Plimbarile – chiar daca miscarea fizica ar parea ultimul lucru la care o persoana care sufera de dureri de burta se gandeste. Cu toate acestea, o plimbare de 10-15 minute ar putea face minuni, spune gastroenterologul Robynne Chutkan, fondatorul Digestive Center for Women in Chevy Chase, Maryland. Potrivit acestuia, intestinul are de suferit din cauza sedentarismului, acest fapt provocand crampe si constipatie.

Presopunctura - stresul este o cauza comuna a durerilor de stomac, iar presopunctura si acupunctura pot ajuta pacientii sa scape de tensiune. Potrivit lui Chutkan, presopunctura si acupunctura duc la eliberarea endorfinelor in corp si astfel se creeaza o stare de bine. Pacientul poate aplica presiune, cu o usoara miscare circulara, pe abdomen, la o palma deasupra buricului.

Citeste continuarea pe lyla.ro.