MENIU

5 mesaje tari din valul de pe FB, în ziua neagră a ING: "Noua cine ne plateste alcoolul"?

Sistemele ING au căzut pentru cea mai mare parte a zilei de sâmbătă, spre nemulțumirea clienților care au acuzat compania că s-a mișcat încet și cu reparațiile, și cu comunicarea. Pe Facebook, comentariile au curs la fiecare postare de pe pagina băncii.

Din valul de mesaje de pe pagina de Facebook a ING am selectat doar cinci semnificative. Sute de oameni au ținut să își arate nemulțumirea acolo.

unul care arată că problemele nu au fost comunicate la timp și că alte întreruperi au mai avut loc 

A.C.: De ce v-a luat așa de mult să scrieți anunțul ăsta care nu spune mai nimic? Ce înseamnă, concret, "probleme generale"? Vă rog să intrați în cât mai multe detalii. Încerc să-mi dau seama dacă banii mei sunt în siguranță și dacă nu cumva ar fi mai bine să îmi închid conturile și să mă mut la altă bancă. Când se vor remedia aceste "probleme generale"? Azi, mâine, la sfântu-așteaptă? Acest downtime va afecta în vreun fel activitatea bancară din săptămâna 12-16? Nu în ultimul rând: de ce vă pică sistemul atât de des? A fost picat complet de două ori într-o lună, sunt zile în care alertele prin sms nu funcționează deloc etc. Întrucât nu pot să-mi accesez banii, consider că merit răspunsuri detaliate la întrebările de mai sus. Liniile telefonice sunt ocupate, așadar vă rog să-mi răspundeți aici.

unul care arată că unii clienți ai băncii au fost puși în situații jenante

S.L.D.: Draga ING, cum imi sugerati da eliberez camera de Hotel, dat fiind ca nu pot folosi cardul nici pentru a achita cu POS, nici pentru a retrage suma.... deci astept de la dumneavoastra sugestii pentru a lamurii Hotelul ca nu am cum sa platesc... si sa ma lase in acelasi timp sa plec acasa.... asta ca sa nu mai spun ca de la ora 13 astazi am alergat pe o raza de 200 km pt a gasi un bancomat la care sa pot retrage suma... combustibilul cine il achita?! Mutarea conturilor in alta banca imi surade acum fantastic de mult!

unul care arată că nici copiii nu au scăpat

C.S.: O să îi transmit părerile dumneavoastră fetiței mele care nu înțelegea de ce după 230 km doamna de la zoo îi spune că nu poate intra. Uite așa am plecat spre casa. Mulțumesc frumos ING!

unul care arată că oamenii nu au fost cuceriți de strategia de PR a băncii

M.I.: prieteni, in loc sa ne insultati inteligenta cu un video din call-center, care are pe perete un monitor cu un desktop windows, si apoi alte monitoare pe care se vede un wallpaper obosit (ca sa se vada ca munciti..pe repede-nainte), mai bine dadeati un SMS clientilor, sa ii anuntati ca vi s-a oprit vm-ul cu baza de date

și altul care arată că problemele ING lovesc viața de noapte din Centrul Vechi

C.A.: Suntem trei fete cu banii pe carduri ING. Ne gandeam sa iesim in seara asta in Centrul Vechi, dar planurile ne-au fost date peste cap cand una dintre noi a trebuit sa isi lase cumparaturile la casa la Mega Image, iar cealalta a trebuit sa se caute de niste bani la Auchan Afi. Drag ING, noua cine ne plateste alcoolul diseara?



 

Mai multe articole despre:
alcool mesaje ING Facebook