MENIU

5 lucruri pe care bărbaţii le urăsc atunci când fac sex

5 lucruri pe care bărbaţii le urăsc atunci când fac sex 

Îţi doreşti să te bucuri de momente magice alături de iubitul tău, dar uneori poţi face lucruri pe care bărbaţii nu le consideră deloc atractive.

Iată câteva dintre lucrurile pe care bărbaţii nu le consideră deloc atractive, atunci când sunteţi în pat. 

1. Nu te mişti în timp ce faci sex

Doar stai întinsă și aștepți să îți ofere plăcere. Ei bine, asta urăște el cel mai tare, este cel mai plictisitor lucru pe care l-ai putea face. Chiar dacă încercați mai mult poziții în care el stă deasupra, asta nu înseamnă că tu nu trebuie să te miști, să te implici. Altfel cum i-ai putea arata că îți place să faci sex cu el?

2. Îl lași doar pe el să dețină controlul

Bărbatul modern, incitant și deschis la nou știe că viață sexuală înseamnă și echilibru, așadar un joc de roluri în care ambii parteneri dețin pe rând controlul deste extrem de senzual şi incitant. Deși iubitului tău îi place să știe că plăcerea ta sexuală depinde în mare parte de el, află că nu se va supăra deloc dacă schimbați puțin rolurile și se lasă purtat de ideile tale. Mulți bărbați adoră să fie dominați și își doresc să aibă o femeie puternică in pat care să le ordone ce să facă! 

3. Nu îl întrebi dacă îi place

Dacă vrei plăcere, trebuie să oferi plăcere. Dacă vrei să își dea interesul, trebuie să îți dai interesul. Mulți bărbați trăiesc cu falsă impresie că partenerei lor nu le pasă prea tare de ce simt sau vor ei, ceea ce creează, în timp, anumite confuzii și dezechilibre în viață sexuală. Ar trebui să îți amintești mereu să îl întrebi "îți place așa" sau "cum se simte, vrei să continui". Arată-i că ții cont de dorințele lui, pentru că, la fel că și tine, adoră să fie în centrul atenției, deși nu îți arată asta mereu.

4. Nu îți exprimi plăcerea prin gesturi sau reacții

Nu crea confuzii! Exprimă-ți senzațiile și plăcerea, prin orice gest sau reacție doreșți! Femeile care nu își exprimă stările în timpul actului sexual creează confuzii în mintea partenerului, care nu mai știe ce să facă și ce să creadă - oare îi place sau nu, să continui sau să mă opresc? 80% dintre bărbați adoră că partenera lor să se exprime liber în timpul actului sexual. Așadar, nu te sfii să tipi dacă vrei să tipi de plăcere, nu îți reprima respirația accelerată doar pentru că ți se pare că sună ciudat, când de fapt este extrem de excitant pentru partener. Fă puțin zgomot, mișcă-te într-un anumit fel - acestea sunt semnale pentru că partenerul tău să știe ce simți în acel moment, dacă îți place sau nu. 

5. Vorbești despre problemele cotidiene în timp ce faceți sex

Cred că ai auzit de expresia "moartea pasiunii". Ei bine, se potrivește perfect momentului în care tu te apuci să vorbești despre o problema cotidiană stringentă exact atunci când el își da mai mult interesul să aveți parte de momente intime cât mai plăcute. Atunci când va dăruiți momentului, dar și unul celuilalt, lasă de-o parte problemele și profită de momentul de plăcere.

Sursa

Mai multe articole despre:
sex ce să nu faci niciodată când faci sex