MENIU

5 filme pe care trebuie să le vezi înainte de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi, cei mai mulți dintre noi visând la momentele de relaxare pe care le vom petrece alături de cei dragi. 

Pe lângă tradiționala masă de în familie, iată cele mai bune filme pe care le puteți viziona în perioada Crăciunului, atunci când tot ce își dorești e să te relaxezi pe canapea, cu o ciocolată caldă alături. 

5. Four Christmases (De Crăciun nu stăm acasă!)

Regia: Seth Gordon Cu: Vince Vaughn, Reese Witherspoon Gen film: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste

Brad si Kate abia asteapta Craciunul, dar in special pentru ca anul asta nu-si vor revedea familiile. Daca in trecut cei doi isi vizitau toti cei patru parinti, divortati si recasatoriti, anul acesta vor pleca spre o destinatie exotica.

4. How the Grinch Stole Christmas (Cum a furat Grinch Crăciunul)

Regia: Ron Howard Cu: Jim Carrey Gen film: Comedie

Enervat de festivitățile de Crăciun scăpate parcă de sub control din Whoville, spiridușul conspiră să strice sărbătoarea, dar până la urmă află că spiritul Crăciunului este mult mai adânc decât niște jucării.

3. Frozen (Regatul de gheață)

Regia: Chris Buck, Jennifer Lee Cu: Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad 

Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii.

2. The Holiday (Vacanța)

Regia: Nancy Meyers Cu: Cameron Diaz, Jack Black, Kate Winslet, Jude Law

Gen film: Comedie, Romantic, Dragoste

Doua femei aflate in locuri opuse pe glob se confrunta cu aceeasi problema. Disperate dupa o schimbare de decor, cele doua femei dau una de cealalta pe internet si hotarasc ca fiecare sa locuiasca in casa celeilalte pentru perioada Sarbatorilor.

1. It's a Wonderful Life (O viață minunată)

Regia: Frank Capra Cu: James Stewart, Donna Reed

Gen film: Dramă, Familie, Fantastic, Romantic, Dragoste

Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al Americii pentru a da nastere unuia dintre cele mai populare filme din intreaga lume. O viata minunata este filmul care te umple de buna-dispozitie. In rolul principal, inegalabilul James Stewart ca George Bailey, omul care primeste cel mai frumos dar de Craciun. 

Sursa: Cinemagia 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
Crăciun filme ce să vezi de Crăciun