MENIU

5 băuturi pentru curăţarea rinichilor: efecte miraculoase şi ingrediente simple

5 băuturi pentru curăţarea rinichilor: efecte miraculoase şi ingrediente simple

Problemele cu rinichii sunt atat de frecvente in zilele noastre incat nu le acordam atentia cuvenita. Aceste organe pretioase filtreaza sangele si elimina toxinele si reziduurile din acesta. Dupa cum stii, toxinele iti afecteaza intregul corp, iar rinichii bolnavi si suprasolicitati pot fi o problema mai mare decat iti inchipui. Curatarea rinichilor poate fi realizata cu ajutorul unor bauturi sanatoase.

Descopera cele mai eficiente 5 bauturi in curatarea rinichilor si cum sa le consumi pentru a beneficia la maximum de ele:

1. Suc de merisoare. Este cea mai eficienta metoda naturista pentru vindecarea tractului urinar. Sucul de merisoare lupta impotriva infectiilor urinare, ajutand la eliminarea bacteriilor care se acumuleaza in vezica si in uretra. Totodata, se pare ca merisoarele ajuta la reducerea nivelului de oxalati de calciu din rinichi, substanta care duce la aparitia pietrelor si a nisipului. Opteaza intotdeauna pentru suc de merisoare in varianta organica si neindulcita, fara aditivi si conservanti.

2. Suc de sfecla. Acest suc este renumit in special pentru efectele sale detoxifiante asupra ficatului, insa este la fel de benefic si pentru rinichi. Sfecla contine betaina, o substantacu efect anticancerigen, are proprietati antioxidante si creste aciditatea urinei, ceea ce contribuie la eliminarea fosfatului de calciu care se acumuleaza in rinichi. Consumand suc de sfecla vei avea rinichi mai curati si mai sanatosi. Cu toate acestea, nu consuma sucul de sfecla fara sa te consulti cu medicul in privinta cantitatilor recomandate, pentru ca niciun exces nu e bun.  

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
rinichi băutură curăţare rinichi