MENIU

5.000 de lei dintr-un foc pentru aleșii neamului! Sumele forfetare s-au dublat la Casa Poporului

Sefii Parlamentului, imuni la critici
<p>Bani parlamentari</p>
<p>Bani parlamentari</p>

Pe lângă majorarea indemnizațiilor cu 850 de lei lunar, parlamentarii au primit o nouă veste bună, la începutul acestui an! Vor lua cu 5.000 de lei mai mult pentru sumele forfetare, în 2018! Liviu Dragnea spunea anul trecut că sumele forfetare trebuie plafonate, dar în realitate acestea s-au dublat.

Parlamentarii vor lua cu 5.000 lei mai mult pentru sumele forfetare începând din acest an, transite Realitatea TV.

Banii sunt folosiți pentru cheltuielile la cabinetele parlamentare. Suma suplimentară este uriașă, dat fiind că un număr mare de români s-au trezit cu salariile tăiate în acest an.

Sumele forfetare primite de un parlamentar au crescut de la 11.500 lei anul trecut în vară la 19.500 lei la sfârșitul anului trecut și din 2018 primesc încă 5.000 de lei!

Suma forfetară este mai mult decât dublă față de iulie anul trecut, mai exact 25.600 lei pentru fiecare cabinet de senator sau deputat.

Parlamentarii au primit, în luna februarie, indemnizaţii majorate cu aproximativ 10%, ca urmare a creşterii salariului minim la 1.900 de lei de la 1 ianuarie 2018.

În timp ce mii de români se gândesc la greve și proteste când au văzut fluturașii de salariu, demnitarii se gândesc la concedii și cadouri scumpe. Salariile lor s-au mărit cu până la 10%.

Fluturașul unui parlamentar prezentat la emisiunea "Casa Poporului" arată un câștig net de 10.226 lei pe luna februarie, față de valoarea de 9.143 lei de luna trecută.

Majorarea este de aproximativ 1.000 de lei, respectiv aproape 10%.

 

 

Mai multe articole despre:
parlamentari indemnizaţii parlamentari