MENIU

4G+ a ajuns în România! Orange promite viteze de 300 Mbs pe mobil

Orange a anuntat lansarea retelei 4G+ in Romania, prin intermediul careia clientii vor accesa viteze de internet mobil de până la 300 Mbps. Deocamdată nu sunt disponibile decât trei telefoane mobile care să suporte astfel de viteze: Samsung Galaxy S5, Samsung Alpha şi Note 4. Orange oferă şi un dongle Wi-Fi de la Huawei, relatează GadgetReport.ro

Serviciul 4G+ este disponibil în București, Brașov, Cluj-Napoca, Galați, Iași și Timișoara, unde clienții au avut ocazia să-l testeze încă din luna aprilie la Orange shop.

Din 22 septembrie serviciul 4G+ va fi disponibil promoțional în toate abonamentele Panteră şi în abonamentele Business Open cu resurse nelimitate, din oferta actuală a clienților din cele 6 orașe.

Orange a mai anuntat joi ca clienţii Orange din Bucureşti sau cei care călătoresc în Capitală pot accesa internet la viteze 4G şi la metrou. Aici, traficul de internet în rețea a crescut într-un ritm susţinut în ultimii 3 ani, de când Orange a adus în premieră viteze de până la 43.2 Mbps, iar în ultimul an s-a dublat.

 Mai multe detalii despre oferte, aflati de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Orange reţea lansar GadgetReport.ro 4g+