MENIU

4 zodii de femei care fac scandal din orice. Cu ele chiar NU te poţi înţelege

4 zodii de femei care fac scandal din orice. Cu ele chiar NU te poţi înţelege

Nemultumite, artagoase si mereu cu capsa pusa. Vorbim despre acele femei care au intotdeauna ceva de reprosat si care o fac si pe un ton ridicat.

Fecioara

Fecioara nu e neaparat certareata, cat se aprinde foarte repede si nu rezista sa nu tranteasca replici acide, mai ales daca are impresia ca nu ai inteles-o corect. Crizele ei sunt greu de descris. Explodeaza pur si simplu, iar invectivele pe care le arunca sunt aproape insuportabile. Nu tine cont de cine este prin preajma si nici daca se face de ras. Devine de-a dreptul isterica si prea putin ii pasa de ce spun sau cred ceilalti.

Capricorn

Ai putea crede ca nativa Capricorn este o serioasa si o cuminte. Ei bine, pana se dezlantuie. N-ai vrea sa stii ce e la gura ei cand se enerveaza. Devine o scandalagioaica nepereche, care e in stare sa loveasca si cu pumnul, nu doar cu vorbele. Crizele sale violente o fac de nerecunoscut chiar si in fata prietenilor. Sparge tot ce ii iese in cale, ameninta, loveste. Nu conteaza pe cine, important e sa-si descarce nervii, scrie ele.ro.