MENIU

4 zodii de bărbaţi fustangii. Le stă gândul numai la femei

4 zodii de bărbaţi fustangii. Le stă gândul numai la femei

Ca barbatul pare facut sa-i joace ochii in cap dupa femei nu e o noutate. Dar unii parca numai asta stiu. Iar ca se uita n-ar fi nimic grav. Dar ochii vad, inima cere, vorba aceea.

Noi iti prezentam azi zodiile de barbati fustangii. E bine sa stii care sunt pentru ca s-ar putea sa iti scape usor din mana...

Gemeni

Barbatul din zodia Gemeni e mereu pus pe treaba. Nu pierde timpul, ci trece la atac imediat ce vede ceva interesant la orizont. Pot fi colege de serviciu sau pur si simplu tipe care i se par interesante. La toate le face avansuri fara niciun fel de jena. Macar el nu se plictiseste niciodata. Simte nevoia sa experimenteze cat mai mult si se foloseste de armele sale precum umorul si empatia pentru a seduce.

Leu

Leul e genul care nu prea accepta sa i se spuna nu. Daca n-ar fi interzis, ar atinge tot ce vede. Fierbe sangele in el si e mereu gata de vanatoare. La party-uri nu agata si el ca omul o singura femeie, ci doua sau trei. Apoi ii e greu sa se hotarasca repede cu care ramane. Oricum, lasa loc de buna ziua, nu de alta, dar ca sa poata profita ulterior de prada. Si si femeile isi doresc sa ii castige atentia, asa ca nu-i e greu.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Mai multe articole despre:
bărbaţi fustangii zodii care înşală