MENIU

4 zodii cu care NU trebuie să te căsătoreşti. Îţi vor face viaţa un calvar

4 zodii cu care NU trebuie să te căsătoreşti. Îţi vor face viaţa un calvar

Astrele influenteaza comportamentul oamenilor fara doar si poate. Inclusiv cand vine vorba despre atitudinea pe care acestia o au in cadrul mariajului.

Iata care sunt cei mai nepotriviti soti din zodiac:

Berbec

Berbecul este foarte incapatanat, independent si impulsiv, motiv pentru care e destul de greu de suportat si in tinerete, insa din a doua parte a vietii devine de-a dreptul nesuferit. De obicei, intai actioneaza si apoi se opreste si se gandeste la consecinte, cand deja e prea tarziu. O femeie puternica nu il va putea suporta, cu atat mai mult cu cat merge pe principiul ca in casa trebuie sa cante cocosul. Are si un apetit crescut pentru aventura si e foarte probabil sa insele.

Gemeni

Nativul Gemeni nu e chiar ceea ce s-ar putea numi un barbat de casa. Detesta rutina si obligatiile, e dezordonat, distrat. Face unele glume mai nesarate care ti-ar putea strica chiar si cele mai romantice momente. Se plictiseste repede odata ce noutatea a disparut, iar traditia spune ca barbatul Gemeni poate avea doua legaturi simultan, asa ca asteapta-te sa te insele cand iti e lumea mai draga. Adora sa isi testeze partenera ca sa vada pana unde i se intind limitele, iar asta e cat se poate de enervant.

Citeşte continuarea pe ele.ro.