MENIU

Răfuială cu furci şi topoare: 4 morţi pe o stradă din Focșani. Doi suspecți, dați în urmărire

Rafuiala din Focşani
Crime în Focşani

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui conflict izbucnit spontan între două familii din Focşani. Evenimentul tragic a avut loc după ora 24 în noaptea de marţi spre miercuri. UPDATE. Doi bărbaţi au fost daţi în urmărire generală, fiind suspecţi în cazul crimelor din Focşani.

UPDATE 11.30: Doi bărbaţi au fost daţi în urmărire generală, fiind suspecţi în cazul unui conflict spontan izbucnit între două familii din municipiul Focşani, soldat cu patru persoane decedate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, Bogdan Toader, a declarat, pentru Agerpres, că pe raza judeţului şi la limita cu judeţele învecinate au fost instituite filtre, iar în zona în care s-a produs incidentul au fost trimise patrule mixte formate din poliţişti şi jandarmi.

O femeie şi trei bărbaţi au decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui conflict spontan izbucnit între două familii dintr-un cartier al municipiul Focşani.

"Un număr de opt persoane sunt audiate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. În funcţie de audieri, vor fi stabilite măsurile legale", a precizat Toader.

Iniţial s-a crezut că este vorba de o răfuială în stil mafiot, însă autorităţile au venit cu explicaţii suplimentare, precizând că este vorba de un conflict spontan între două familii.

"A fost un conflict izbucnit spontan între două familii la ora 24, patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar o altă persoană a fost rănită. Au fost identificaţi toţi autorii crimei", a declarat la Realitatea TV Bogdan Toader, purtător de cuvânt la IPJ Vrancea.

Scandal în miez de noapte pe strada Gheorghe Doja din Focșani. Două clanuri s-au luat la bătaie cu topoare și furci. Din informațiile oferite de către anchetatori, este vorba despre o ceartă care a degenerat.

Trei barbați au fost loviți cu topoarele de către agresori și au decedat pe loc, în timp ce o a patra persoană, o femeie, a fost preluată de medici și trasportată la spital cu o plagă înjunghiată. Femeia în vârstă de 44 de ani a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital, potrivit Jurnalul de Vrancea.

Doi dintre agresori au reușit să fugă cu un autoturism și au fost prinși de polițiști în localitatea Dumbrăveni. Alți 7 bărbați au fost ridicați de către anchetatori de acasă și duși la Parchet pentru audieri.

Forțe importante din cadrul Jandarmeriei și Poliție au fost prezente la fața locului.

Foto: Monitorul de Vrancea

Revenim cu informatii

Mai multe articole despre:
furci şi topoare