MENIU

3 zodii de femei care fac bărbaţii fericiţi. Pline de energie şi creativitate în dormitor

Ii au pe barbati la degetul mic fiindca reusesc sa ii cucereasca cu sensibilitatea si cu naturaletea lor. Reprezentantii sexului tare se lasa coplesiti de stralucirea lor pe care cu greu pot sa o uite. Vorbim despre femeile care ajung usor la inima barbatilor si care stiu cum sa ii faca fericiti.

Iata in ce zodii sunt nascute aceste femei magnetice:

Berbec

E plina de vitalitate, energica si senzuala. Nu se lasa usor cucerita pentru ca vrea sa fie ea cea care face intotdeauna primul pas. Atunci cand un barbat a reusit sa ajunga in dormitorul ei, femeia Berbec devine brusc sexy si romantica. Il va face sa joace dupa regulile ei si acestuia nu-i va parea rau. Iubeste sa fie iubita si ofera totul in amor. Fanteziile sale sunt dintre cele mai interesante si nici cel mai puternic barbat nu i-ar rezista.

Leu

Femeia nascuta in zodia Leu e de o eleganta rara, care se observa de la distanta. Emana prin toti porii senzualitate si feminitate si e greu sa fie o anonima. Atunci cand iubeste, ramane la fel de ferma si de puternica. Ii place sa domine, insa acest lucru e pe gustul barbatilor.

Scorpion

Nativa Scorpion da tot ce are mai bun in alcov. Este senzuala, pasionala, ii place sa experimenteze, fapt ce ii ofera partenerului surprize dintre cele mai nebanuite. Este creativa in dormitor si foarte pasionala, salbatica, fierbinte. Este obsedata de control, deci barbatul care ajunge in dormitorul sau trebuie sa se astepte si la experiente excentrice.

Mai multe articole despre:
horoscop