MENIU

3 zodii de bărbaţi care îţi fac inima bucăţi

3 zodii de bărbaţi care îţi fac inima bucăţi

Fac usor declaratii de dragoste, te conving de sentimentele lor, apoi iti calca in picioare increderea, schimband macazul fara pic de remuscari.

Iata care sunt zodiile cu care, daca ai o relatie, risti sa sfarsesti cu inima franta:

Berbec

Langa Berbec cunosti Raiul, dar si Iadul. Acest nativ iti va spune rapid ca te iubeste si, cum e un adevarat romancier, te va convinge usor ca spusele sale sunt si cele reale. Iti va placea ce auzi, mai ales ca va avea doar complimente la adresa ta, riscand uneori sa devina chiar prea siropos. Insa acum iti spune extrem de convins ca nu ar putea trai fara tine si in secunda urmatoare e cu ochii dupa alta. Daca nu esti cu bagare de seama, ai toate sansele sa sfarsesti cu inima zdrobita.

Scorpion

Cum sa nu te faca un Scorpion sa te indragostesti de el cata vreme pare partenerul ideal. E carismatic, are simtul umorului si unde mai pui ca iubeste si cu patos. Pare foarte loial si nu iti va lua foarte mult sa te lasi fermecata de personalitatea lui efervescenta. Din pacate, cand iti va fi lumea mai draga, te va intepa de nici nu vei sti ce-i cu tine. E foarte razbunator si trebuie sa fii foarte atenta daca nu vrei sa te trezesti lasata balta doar din pricina unor impresii gresite pe care si le-a facut despre tine la un moment dat.

Citeşte continuarea pe ele.ro.