MENIU

3 zodii care te fac să trăieşti ca în Rai. Sunt îngeri cu chip de om

3 zodii care te fac să trăieşti ca în Rai. Sunt îngeri cu chip de om

Blanzi, rabdatori, sufletisti, gata mereu sa iti sara in ajutor. Da, culmea, chiar exista astfel de oameni, chiar daca pare greu de crezut. Sunt un fel de ingeri trimisi pe pamant pentru a ne face viata mai frumoasa.

Iata zodiile in care sunt nascute aceste persoane minunate:

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur sunt oameni calmi si linistiti, blanzi si deloc intriganti. Alaturi de un astfel de nativ nu iti va lipsi nimic, pentru ca va avea grija mai intai de binele tau si apoi de al sau. E grijuliu, atent si protector precum o closca. In Taur vei gasi intotdeauna un prieten sincer si loial, iar prezenta sa iti va face oricand placere. Nu se supara usor si are multa rabdare.

Rac

Cei nascuti in zodia Rac sunt unii dintre cei mai buni oameni posibil. Sunt, practic, cam tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata de la cineva: sunt iubitori, grijulii, stiu sa alinte, sa sustina, sa te ridice atunci cand esti cazut. Pun intotdeauna familia si prietenii pe primul plan, lasandu-se pe sine pe locul secund. Sunt oameni docili, intelegatori si veseli. Au o mare capacitate de a iubi si cauta la randul lor siguranta si fidelitate.

Citeşte continuarea pe ele.ro.