MENIU

3 zodii care se despart în luna martie

3 zodii care se despart în luna martie

O relație perfectă poate să difere de la o persoană la alta. Dacă pentru unii o relație ideală este cea în care există armonie, respect și iubire, pentru alții relația cu cel drag poate să se desfășoare și la distanță, printre orele suplimentare petrecute la muncă sau în weekend. Din această cauză, motivele despărțirii pot fi la fel de variate.

În această lună, trei nativi din zodiac vor spune adio perechii lor. Aceste zodii își vor da seama că au nevoie de altceva în acest moment al vieții lor și că relația în care s-au aflat până acum nu a fost decât o pierdere de vreme. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Iată care sunt cele 3 zodii care se despart în luna martie!

Taur

Lipsa de implicare și de atenție din partea persoanei dragi a început deja să îți provoace multe nemulțumiri. Deși ți-e greu să îi spui ceea ce simți, cel drag a început deja să observe comportamentul tău diferit. Lipsa de comunicare și distanța dintre voi vor duce, în cele din urmă, la despărțire. Ai șanse mari să te desparți de cel drag în această lună, mai ales dacă vei continua să îți ții nemulțumirile pentru tine.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu horoscop COMPATIBILITATE ZODII