MENIU

3 zodii care iubesc cu foc. Pasiunea lor este mistuitoare

3 zodii care iubesc cu foc. Pasiunea lor este mistuitoare

Uita de propria persoana, atunci cand sunt indragostite si nu vad in fata ochilor altceva decat obiectul afectiunii lor. Au o modalitate unica de a iubi si de a-si exprima sentimentele, de a-si impartasi dragostea si de a le dovedi partenerilor ca ceea ce spun este ceea ce simt cu adevarat.

Leu

Leul este romantic si patimas. Da! E greu de crezut, insa acest nativ atat de puternic are multa dragoste de impartasit. Practic, iubirea este insasi ratiunea sa de a trai si motivul pentru care merge mai departe de fiecare data, scrie ele.ro.

Scorpion

Scorpionul aduce mereu ceva nou in relatie. Este si motivul pentru care relatiile sale sunt de obicei de lunga durata. Chiar daca din cand in cand ii mai fug ochii in stanga si in dreapta. Pune pasiune in tot ceea ce face si mai ales in relatiie de iubire pe care le are de-a lungul vietii.

Sagetator

Vesel, jovial, plin de sex-appeal, Sagetatorul incita, se joaca. Ofera totul, dar pretinde la fel de mult pentru ca, odata ce s-a indragostit, va deveni o persoana foarte fidela. E pasional si foarte romantic in dormitor, pune suflet in tot ceea ce face si isi doreste ca partenerul de viata sa se simta bine.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop dragoste horoscop amoros