MENIU

3 secrete prin care poți reduce costul abonamentului de telefonie mobilă

Dacă ți se pare că plătești prea mult pe lună pentru serviciile de telefonie mobilă este cazul să recitești contractul și să revizuiești cele trei aspecte de mai jos. 

1. Studiile au arătat că problema pe care cei mai mulți posesori de smartphone o au este că nu găsesc la companiile de telefonie mobilă o ofertă avantajoasă. Cel mai adesea, sfârșesc prin a plăti un abonament scump, cu mii de minute sau SMS-uri incluse de care nu au nevoie.

Dacă folosești smartphone-ul mai mult pentru internet decât pentru convorbiri, ar trebui să schimbi abonamentul cu unul care să-ți ofere în principal trafic de date și opțional minute gratuite, spun specialiștii, citați de mashable.com.

2. Adaugă mai multe numere pe același abonament. Pare că în acest fel ai mări considerabil factura, însă nu este așa. Vei putea împărți costurile cu prietenii.

3. Renunță la garanția extinsă sau modifică oferta aleasă. De multe ori, smartphone-urile cumpărate de la companiile de telefonie mobilă vin cu oferte de garanție extinsă și suport tehnic 24/7 pe care mulți clienți le plătesc pentru a fi siguri că nu rămân fără telefon chiar dacă îl supun unor mici ”accidente”. Ca să reduci costul facturii, renunță la aceste garanții-extra și ai mai multă grijă de telefon, mai spun specialiștii.