MENIU

3 reguli simple să te aperi de vampirii energetici

<p>Cum să recunoşti un vampir energetic şi cum să te fereşti de el</p>

Corpul uman generează un câmp electromagnetic ce poate fi cu uşurinţă întrerupt de alţi oameni sau de mediul înconjurător. Dacă eşti o persoană sensibilă, imediat simţi distorsiunea, mai ales atunci când eşti în preajma unor persoane cu energii incompatibile, sau când eşti într-un loc aglomerat sau când te afli la o petrecere. Sunt momente când, pur şi simplu, te simţi epuizat din punct de vedere energetic sau chiar “atacat” fizic.

Acest lucru se întâmplă pentru că “reuşeşti” să atragi energiile negative ale celor din jurul tău. Vestea bună este că poţi face câteva exerciţii care să te ajute să te protejezi de “atacul” energetic al celor din jur, recomandate de site-ul purposefairy.com. 

1. Echilibru

Sunt multe exerciţii care te pot ajută să îţi echlibrezi sistemul energetic. Unul dintre cele mai rapide şi cu rezultate bune este stimularea timusului. Timusul este o glanda aflată în centrul pieptului, responsabilă cu menţinerea la cote optime a sistemului imunitar, precum şi cu calmarea fricilor şi reechilibrarea întregului sistem.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.