MENIU

3 femei din horoscop care vor minți cu neruşinare în dragoste. Relaţia de cuplu, în pericol!

Dragostea este un subiect atât de amplu. Declarații de iubire, cine romantice, promisiuni și... minciuni. Da, minciuni! Fetelor, nu puteți să spuneți că nu v-ați mințit partenerul niciodată. O minciună, fie ea cât de mică, tot ați scăpat. Dacă minciuna nu are consecințe grave, nu trebuie să ne simțim vinovate. Totuși, să nu faceți din asta o obișnuință!

Anul acesta, trei femei din zodiac o să cam umble cu minciuni și e posibil să fie prinse. Consecințele nu se anunță atât de roz!

Femeia Taur este una dintre cele mai sincere native din zodiac. Chiar dacă are foarte mult de pierdut din cauza sau datorită sincerității, ea alege să spună lucrurilor pe nume. Anul acesta se întâmplă ceva ciudat cu ea și o să se transforme radical.

Din femeia sinceră și deschisă cu care s-a obișnuit iubitul ei, va deveni o mincinoasă de primă mână. O să mintă și atunci când o să o întrebe iubitul dacă a mâncat ceva. Trebuie să realizeze cât mai repede că nu este în regulă cum procedează. Asta până nu se trezește cu un bilet de adio din partea iubitului care s-a săturat să îi asculte minciunile. Totul depinde numai de ea!

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII