MENIU

Culisele Statului Paralel, ediție incendiară. Care sunt încrengăturile de interese din echipa lui Florin Cițu

L. Orban, F. Cîțu, R. Sigartău

În această seară, de la ora 21:00, Anca Alexandrescu a pregătit o ediție de excepție a emisiunii Culisele Statului Paralel. Întrebarea despre cine controlează puterea globală este una veche, iar răspunsurile au fost diverse. La fel ca și la întrebarea în favoarea cui este guvernată România? Cu cât cercetăm mai mult, cu atât descoperim lucruri interesante.

De exemplu, ce caută secretarul general al PNL Robert Sighiartău într-un documentar difuzat de Netflix, “Familia”, despre o grupare creștină secretă care influențează politica lumii. Cine e “Dumnezeul “care i-a vorbit tânărului politician până a înțeles că are de făcut o “lucrare în politică?

Cum se împacă progresismul lui Cîțu cu credința și ideile despre familie promovate de Robert Sighiartău? Ce îi leagă de fapt pe acești oameni? Ce interese există la mijloc?

Continuă și prezentarea oamenilor din #echipacâștigătoare, astăzi episodul 2. Emil Boc, Ciprian Pandea, Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, Hubert Thuma. Următorii pe lista celor 67 de moraliști. Care sunt încrengăturile din finanțele locale Vâlcea și Gorj și ce legătură au Cîțu și Vîlceanu cu asta?

Premierul nu a fost preocupat doar de șefii ANAF Gorj, ci și de cei din Vâlcea natală. Ce legături exisă între acești oameni și finanțele de la București? În ce scandaluri apare numele familiei Cîțu? Cine este “șmecherul” județului Vâlcea care de ani de zile conduce tot? Anca Alexandrescu și invitații săi vă așteaptă cu toate răspunsurile de la ora 21!