MENIU

2016 - Anul Karmic al lui 9. Cum îţi afectează viaţa în următoarele 9 luni

2016 - Anul Karmic al lui 9. Cum îţi afectează viaţa în următoarele 9 luni

2016 este anul universal al lui 9 şi reprezintă sfârşitul unui ciclu universal, dar şi pragul către un altul. Totodată, 2016 este şi un an karmic în care vom resimţi consecinţele a ceea ce am făcut /nu am făcut în ultimii 8 ani.

Din punct de vedere numerologic, 2016 este anul universal al lui 9 (2016= 2+0+1+6=9) şi are o vibraţie puternică. 2016 reprezintă sfârşitul unui ciclu şi pregăteşte terenul pentru un nou început, un nou ciclu universal care va debuta în 2017. Este de aceea un an care promite odihnă, iertare, împlinire, acceptare şi împăcare cu trecutul.

Cu siguranţă că 2016 este un an karmic în care vom resimţi consecinţele a ceea ce am făcut /nu am făcut în ultimii 8 ani. El aduce însă totodată o şansă de a privi lucrurile din perspectiva emoţională în care ne-ar plăcea să se manifeste. Acolo unde este cazul va oferi, spre exemplu, o a doua şansă în relaţii, iar acolo unde despărţirile fac bine şi vin ca o eliberare emoţională, le va facilita.

2016 reprezintă momentul potrivit pentru a ne elibera de vechile ranchiune, pentru a scăpa de lucrurile de care nu mai avem nevoie sau care nu ne mai sunt benefice în niciun fel, pentru a ne distanţa de tot ce înseamnă energie negativă, scrie garbo.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop Karma numărul 9