MENIU

11 zile până la Black Friday 2015 – Care sunt prețurile telefoanelor mobile în acest moment la eMAG.

Au mai rămas doar câteva zile până la marile promoții de Black Friday 2015.

Lista cu telefoane mobile de la eMAG.ro e disponibilă AICI.

În continuare am selectat cele mai vândute telefoane mobile de la eMAG.ro și prețurile lor chiar înainte de Black Friday 2015 care beneficiază deja de anumite reduceri.

eMAG.ro – 11 zile înainte de Black Friday 2015 – Apple iPhone 6

Telefonul mobil Apple iPhone 6, varianta cu 16 Gb memorie, Space Grey are un preț excelent în raport cu calitatea sa și tehnologia de ultimă oră cu care este dotat. Oferta completă și prețul le găsiți AICI.

eMAG.ro – 11 zile înainte de Black Friday 2015 – Samsung Galaxy S6

Telefonul Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai vândute și mai căutate telefoane mobile care sunt disponibile la eMAG.ro și are un preț avantajos chiar înainte de Black Friday. Puteți consulta oferta AICI.

eMAG.ro – 11 zile înainte de Black Friday 2015 – Samsung Galaxy S5 4G

Telefonul mobil Samsung Galaxy S5 este un model puțin mai vechi din seria Galaxy, dar care are tehnologie extrem de actuală iar prețul este foarte avantajos. Telefonul are și o garanție de 2 ani de zile. Consultați prețul AICI.

eMAG.ro – 11 zile înainte de Black Friday 2015 – Apple iPhone 6 Plus

Telefonul mobil Apple iPhone 6 Plus are  memorie de 16 Gb și înregistrează deja o reducere mare de 10%. Prețul exact poate fi găsit AICI.

eMAG.ro 11 zile înainte de Black Friday 2015 – Wink Blaze

Unul dintre cele mai vândute telefoane de la eMAG.ro este Wink Blaze Dark Blue care are o memorie de 8Gb și o reducere de 20% din preț. Telefonul este accesibil pentru orice buget și oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro 11 zile înainte de Black Friday 2015 – UTOK

Telefonul mobil UTOK Q45 are o ofertă foarte bună în această perioadă de la eMAG.ro. Telefonul poate administra două cartele SIM deodată și are un procesor Quad Core de 1.3 Ghz. În plus, display-ul este de tip IPS și are 4.5 inch. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro 11 zile înainte de Black Friday 2015 – Allview A4 You Life

Un alt telefon foarte avantajos și potrivit pentru un buget redus este cel de la Allview A4 You Life care are dual SIM, 4 Gb memorie și un procesor Quad Core. Prețul poate fi găsit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
telefoane black friday emag emag.ro