MENIU

10 staruri de la Hollywood despre care nu știai că sunt republicane

Comunitatea de la Hollywood este arhicunoscută ca fiind un bastion al doctrinei democrate și liberale, iar a declara că ai alte vederi politice este considerat aproape o ciudățenie.  

Totuși, există și un număr considerabil de celebrități care nu se tem să facă opinie separată.

 

  1. Bruce Willis are vederi conservatoare și susține dreptul de a deține arme de foc – un subiect fierbinte în programa republicană.

  2. Chuck Norris a fost un critic acerb al președintelui Obama, susținând că acesta a adus „o mie de ani de întuneric peste America.”

  3. Cailtyn Jenner susține deschis: „Familia mea e ruptă în două. Părinții sunt republicani, copiii sunt democrați. Casa noastră este un câmp de război.”

  4. Kris Jenner a confirmat și ea spusele lui Cailtyn, susținând că este „complet republicană”.

  5. Lauren Conrad a fost surprinsă la multe conferințe și discursuri strâmbând din nas la declarațiile democraților și aplaudându-i frenetic pe republicani.

  6. Christian Bale nu s-a expus niciodată cu privire la politică, însă a fost văzut la înmormântarea lui Charlton Heston, probabil cel mai notabil republican dintre legendele de la Hollywood.

  7. Robert Downey Jr. a dat un interviu în New York Times, în care a declarat deschis că este un susținător al partidului Republican.

  8. Adam Sandler este înregistrat ca republican și se spune chiar că a donat suma de 2.100 de dolari pentru campania lui Rudolph Giulianni.

  9. Mel Gibson a primit o educație catolică strictă, care l-a determinat să se identifice cu programa republicană. Astfel că actorul și regizorul de origine australiană s-a declarat mereu împotriva avorturilor și a căsătoriei între persoane de același sex. 

  10. Lindsey Lohan l-a susținut pe Barak Obama în 2008, după care și-a schimbat vederile, votând pentru republicanul Mitt Romney în 2012.