MENIU

1 Mai.Turiștii se întorc de pe litoral și de la munte. Avertismentul Poliției Rutiere

Poliţia rutieră avertizează că pe unele drumuri naţionale şoferii nu vor scăpa de coloanele de autovehicule la întoarcerea acasă din minivacaţa de 1 Mai. Zonele vulnerabile: DN39 Mangalia - Constanţa, Eforie-Agigea şi Valea Prahovei.

Traficul pe A2, care leagă Bucureştiul de Constanţa, va fi supravegheat din elicopter. În ultima zi a minivacanţei de 1 Mai, a fost suplimentat numărul poliţiştilor care acţionează în stradă. Poliţiştii vor monitoriza astăzi traficul rutier, în vederea prevenirii evenimentelor grave, combaterii încălcării regimului legal de viteză şi salvarea de vieţi. Conform IGPR, sunt monitorizate în special traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 şi A3 (tronsonul Bucureşti – Ploieşti) şi sectoarele de drum spre punctul de trecere a frontierei către Bulgaria.

Conform IGPR, sunt monitorizate în special traseele de deplasare dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 şi A3 (tronsonul Bucureşti – Ploieşti) şi sectoarele de drum spre punctul de trecere a frontierei către Bulgaria.

 Pentru o călătorie în siguranţă, Poliţia Română au luat măsuri pentru întoarcerea în siguranţa a turiştilor care şi-au petrecut minivacanţa în Bulgaria, echipajele de poliţie fiind prezente în stradă la Vama Veche şi pe DN 5, de la primele ore ale dimineţii, scri