MENIU

1 Mai. Distracţie de 1 mai terminată tragic, pentru o tânără de 26 de ani

Un accident soldat cu moartea unei persoane a avut loc vineri, 1 mai, în localitatea clujeană Someşul Rece.

Nenorocirea s-a produs în Someșul Rece, pe un teren accidentat, după ce doi tineri, care se aflau într-un vehicul de teren tip ”Buggy”, s-au răsturnat în timp ce încercau să urce o pantă abruptă, informează citynews.ro.

”În jurul orei 12.30 poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în zona montană, în apropierea drumului județean 107S, a avut loc un accident soldat cu moartea unei tinere de 26 de ani, din localitatea Suceagu. Din primele informații reiese că victima era pasageră într-un vehicul off-road, condus de un bărbat de 34 de ani”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Medicii sosiți de urgență la fața locului n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fetei, care a murit strivită de mașină. Potrivit anchetatorilor, vehicului de teren era improvizat, iar cei doi nu purtau echipament de protecție.

Pentru a preveni astfel de accidente, polițiștii le recomandă celor pasionați de off-road să folosească vehicule dotate pentru astfel de activitati, să poarte echipamente de protecție corespunzătoare și să fie precauți când își aleg traseele.

Mai multe articole despre:
accident accident someşul rece buggy