MENIU

Și-a ucis întreaga familie ca să nu afle logodnica lui că și-a pierdut jobul

<p>Brett Ryan</p>
<p>Brett Ryan</p>
<p>Brett Ryan</p>
<p>Brett Ryan</p>
<p>Brett Ryan</p>

Un bărbat din Toronto, Canada, a comis o faptă abdominabilă dintr-un motiv halucinant: să nu-și dezamăgească logodnica.

Mai erau doar 3 săptămâni până la nunta dintre Brett Ryan și psihologul terapeut Kristen, când cineva a aflat că bărbatul și-a pierdut seriviciul. Ryan a luat măsuri.

Kristen l-a susținut pe iubitul ei să își refacă viața după ce făcuse 5 ani de închisoare pentru jafuri comise în bănci, l-a împins de la spate să termine facultatea de fizică și a fost extrem de bucuroasă când fostul infractor și-a găsit un job în IT.

Schimbarea a fost uluitoare pentru un om care fugise cu 22.000 de dolari dintr-o bancă, după ce se deghizase într-un bătrân cu barbă și amenințase casiera dintr-o bancă cu pistolul.

Comportamentul pozitiv din închisoare l-a ajutat să revină mai repede în libertate și acum era la un pas să se căsătorească cu femeia care l-a ajutat să își schimbe viața.

Criza a apărut când firma de IT la care lucra Ryan a aflat de cazierul său și l-a concediat. Mama lui Ryan de 66 de ani l-a sfătuit să-i spună adevărul logodnicei, altfel îi va spune chiar ea. După o ceartă, bărbatul de 35 de ani a ucisă-o prin ștrangulare.

Tocmai atunci a apărut fratele Christopher, de 42 de ani, pe care Ryan l-a ucis cu o arbaletă, la fel ca și pe fratele mai mic, Alexander - 29 de ani. În tot acest timp, al patrulea frate, Leigh (38 de ani) s-a aflat în casă, dar nu auzise nimic. Când a ieșit a văzut o baltă de sânge și a reușit să scape din încleștarea cu Ryan și să cheme poliția.

Brett Ryan s-a predat și a recunoscut totul.

Mai multe articole despre:
null