Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Percheziţii în Bucureşti şi în 4 judeţe: evaziune fiscală în domeniul comerţului cu medicamente
Percheziţii în Bucureşti şi în 4 judeţe: evaziune fiscală în domeniul comerţului cu medicamente
Marţi dimineaţă, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 41 de mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Hunedoara, Dâmboviţa, Braşov şi Prahova şi 26 de mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul comerţului cu medicamente.
Percheziţii la Hexi Pharma, în spitale şi acasă la patronul Dan Condrea
Percheziţii la Hexi Pharma, în spitale şi acasă la patronul Dan Condrea
Poliția Română a descins sâmbătă la 25 de unități sanitare din București și alte 21 de județe, de unde ridică probe și înscrisuri, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și falsificare sau substituire de alimente ori alte produse, informează IGPR. Surse judiciare au precizat că perchezițiile au loc la mai multe adrese ale HExi Pharma, dar și la locuința patronului Dan Condrea.
Academicianul Alexandru Bogdan, trimis în judecată de DNA
DNA verifică listele electorale. Percheziții la Primăria Sectorului 5 și la alte cinci adrese
Percheziţii la Primăria Sectorului 5 şi la sediul Partidului Dreptăţii Sociale, condus de Marian Vanghelie. Procurorii DNA caută documente, pentru a proba falsificarea unor liste de alegători întocmite pentru candidatura edilului suspendat. Descinderi au avut loc şi la domiciliile unor angajaţi ai primăriei. Este vorba despre angajaţi de la Direcţia de Asistenţă Socială. Potrivit unor surse, în schimbul unor sume de bani aceştia ar fi acordat sau prelungit ilegal certificate de handicap.