Articolele din categoria EDUCAŢIE:

BACALAUREAT 2015 SUBIECTE BIOLOGIE. Ultima probă a BAC-ului. Modele subiecte Biologie
BACALAUREAT 2015. Subiecte la Limba Română. Iată ce trebuie să știi
BACALAUREAT 2015 - Subiecte la Limba Română. Elevii care au terminat liceul au început astăzi, 29 iunie, probele scrise la Bacalaureat 2015, primul test fiind cel de Limba și Literatura Română. Examenul de BAC continuă marţi, 30 iunie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Maternă, iar pe 1 iulie are loc proba obligatorie a profilului. Pe 3 iulie, absolvenţii de liceu vor susţine proba scrisă la alegere a profilului şi specializării. Afişarea rezultatelor la BAC 2015 va avea loc pe 7 iulie (până la ora 12:00). REALITATEA.NET vă oferă, în timp real, toate informaţiile despre subiectele, baremul de corectare şi rezultatele de la BACALAUREAT 2015.
BACALAUREAT 2015. Incident la un liceu din Ialomiţa. Ce a păţit o elevă
BACALAUREAT 2015 SUBIECTE ROMÂNĂ. Iată subiectele și baremele la Limba română UPDATE
BACALAUREAT 2015 SUBIECTE ROMÂNĂ. Luni, 29 iunie, elevii de clasa a XII-a au susținut proba scrisă la Limba şi Literatura Română, în cadrul examenului de Bacalaureat 2015. Examenul de BAC continuă marţi, 30 iunie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Maternă, iar pe 1 iulie are loc proba obligatorie a profilului. Pe 3 iulie, absolvenţii de liceu vor susţine proba scrisă la alegere a profilului şi specializării. Afişarea rezultatelor la BAC 2015 va avea loc pe 7 iulie (până la ora 12:00). REALITATEA.NET vă oferă, în timp real, toate informaţiile despre subiectele, baremul de corectare şi rezultatele de la BACALAUREAT 2015.
Calendarul Evaluării Naţionale 2016, modificat. Când au loc examenele
Rezultate Evaluare Naţională 2015 Edu.ro. Află aici notele din București și toate județele
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.ro. Subiecte uşoare la evaluarea naţională, rezultate bune pentru absolvenţii de clasa a VIII-a. Aproape 80% dintre elevi au obţinut medii peste cinci la nivel naţional. Avem 409 elevi de 10! Cele mai bune rezultate s-au înregistrat în Brăila şi Cluj. Elevii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii până în această seară, la ora 20. Rezultatele finale urmează să fie publicate săptămâna viitoare. 
Subiecte BACALAUREAT 2015. Elevii de clasa a XII-a susţin proba la Limba şi Literatura Română
BACALAUREAT 2015. Astăzi încep probele scrise. Când se afişează rezultatele
BACALAUREAT 2015. Luni, 29 iunie, elevii de clasa a XII-a susţin proba scrisă la Limba şi Literatura Română, în cadrul examenului de Bacalaureat 2015. Examenul de BAC continuă marţi, 30 iunie, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Maternă, iar pe 1 iulie are loc proba obligatorie a profilului. Pe 3 iulie, absolvenţii de liceu vor susţine proba scrisă la alegere a profilului şi specializării. Afişarea rezultatelor la BAC 2015 va avea loc pe 7 iulie (până la ora 12:00). REALITATEA.NET vă oferă, în timp real, toate informaţiile despre subiectele, baremul de corectare şi rezultatele de la BACALAUREAT 2015.
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 Edu.ro. S-au afișat notele. Verifică online chiar aici UPDATE
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 Edu.ro. S-au afișat notele. Verifică online chiar aici UPDATE
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 EDU.RO. Rezultatele parţiale ale examenului de EVALUARE NAȚIONALĂ s-au afișat la avizirele școlilor și pe site-ul EDU.ro. Nemulțumiții pot face acum contestații. În doar câteva zile, absolvenţii de gimnaziu trebuie să se înscrie liceu. REALITATEA.NET vă oferă, vineri, 26 iunie, în timp real, toate informaţiile despre REZULTATELE de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015. Update!
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Notele au fost afişate. Descarcă cererea pentru CONTESTAŢII
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Notele au fost afişate. Descarcă cererea pentru CONTESTAŢII
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Absolvenţii claselor a VIII-a află astăzi, până în ora 16:00, notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională. Rezultatele examenului vor fi afişate pe site-ul Ministerului Educaţiei, pe site-urile Inspectoratelor Şcolare Judeţene, cât şi la avizierele centrelor de examen. După afişarea rezultatelor la EVALUAREA NAŢIONALĂ, elevii, împreună cu părinţii lor, au la dispoziţie doar câteva ora (pana la ora 20:00) să depună contestaţiile. REALITATEA.NET vă oferă în timp real, toate informaţiile despre REZULTATELE de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015 (Descarcă cererea pentru depunere CONTESTAŢII).
Evaluarea Naţională 2015. Elevii de clasa a VIII-a susţin astăzi proba la Limba Română
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Rezultatele au fost afişate. Află ce notă ai luat
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Elevii claselor a VIII-a află astăzi notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională. Rezultatele parţiale ale examenului vor fi afişate până la ora 16:00 atât pe site-ul Ministerului Educaţiei, cât şi la vizierele centrelor de examen. În doar câteva zile, absolvenţii de gimnaziu trebuie să se înscrie liceu. REALITATEA.NET vă oferă, vineri, 26 iunie, în timp real, toate informaţiile despre REZULTATELE de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015. Update!
Rezultate Evaluare Naţională 2015 Edu.ro. Notele se anunță azi în București și în toate județele
Rezultate Evaluare Naţională 2015 Edu.ro. Notele se anunță azi în București și în toate județele
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Astăzi, elevii claselor a VIII-a vor afla ce note au obţinut la Evaluarea Naţională. Ministerul Educaţiei va publica rezultatele parţiale ale examenului. În scurt timp însă, elevii trebuie să se înscrie liceu. REALITATEA.NET vă oferă, vineri, 26 iunie, în timp real, toate informaţiile despre REZULTATELE de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015: LIVE UPDATE calendar, subiecte barem şi REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015.
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 
Rezultate Evaluare Națională 2015 Edu.ro. Verifică aici nota ta la Capacitate
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO se vor afişa pe 26 iunie la avizierul şcolii şi ulterior pe site-ul inspectoratului, pe EDU.RO şi pe REALITATEA.NET. În aceeaşi zi, elevii nemulţumiţi de notele luate vor putea depune contestaţii.Ministerul Educaţiei a propus subiecte uşoare la Evaluarea Naţională pentru a creşte rata de promovare a elevilor. Asta susţin profesorii după ce au văzut subiectele de la examen. 
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO București
Rezultate Evaluare Națională 2015 Edu.ro București. Verifică acum ce notă ai luat
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO București. A sosit momentul așteptat cu emoții uriașe de absolvenții clasei a VIII-a, care au susținut săptămâna aceasta testele la Limba și Literatura Română, în cadrul examenului de Evaluare Națională. Notele se afișează la avizierul școlii, pe site-ul Edu.ro și pe pagina virtuală a inspectoratului județean. Abia după aceea, elevii nemulțumiți pot depune contestații. 
Rezultate Evaluare Națională 2015 Edu.ro
Rezultate Evaluare Națională 2015 Edu.ro. Ce notă ai luat la examene. Verifică acum!
REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Emoțiile au ajuns la maxim pentru absolvenții clasei a VIII-a, care au susținut zilele trecute examenele la Limba și Literatura Română. A venit ziua adevărului. Notele se afișează vineri, în prima parte a zilei, la avizierul școlii, apoi pe pagina virtuală a inspectoratului județean. Ulterior, toți elevii nemulțumiți de notele primite pot depune contestații.