MENIU

Vremea marți, miercuri și joi. Ce temperaturi vor fi. Prognoza pentru toată țara

Vremea se va menține frumoasă și caldă marți, miercuri și joi în aproape toată țara. Temperaturile maxime vor atinge chiar și 30 de grade Celsius, în vest.

VREMEA MARȚI

Marți, vremea va fi frumoasă și caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21...22 de grade pe litoral și 30 de grade în vestul Olteniei. Cerul va fi variabil în zonele de munte și în sud-estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului. Dimineața, în zonele joase, mai ales din Transilvania, pe arii restrânse va fi ceață, anunță REALITATEA TV.

În București, dimineața vor fi 13...14 grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă și caldă. Maxima - în jur de 27 de grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea se va menține frumoasă și caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în vestul, nordul și centrul țării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21...22 de grade pe litoral și 30 de grade în Câmpia de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Dimineața în zonele joase de relief, cu deosebire în centrul și estul teritoriului, pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineatav vor fi 12-13 grade in oras si 10-11 in imprejurimi, iar la amiază vom avea 26-27 de grade.

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi în continuare frumoasă și mult mai caldă decât în mod normal la această dată îndeosebi în vestul, nordul și centrul țării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22...23 de grade pe litoral și 30 de grade în regiunile vestice și sud-vestice. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. În zonele joase de relief, izolat, dimineața vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. 10-12 grade dimineata si in jur de 27 de grade la amiaza.

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo vremea Bucureşti