MENIU

Vremea se schimbă din nou. Ce temperaturi vor fi miercuri și joi

Vremea se încălzește din nou în toată țara, urmând ca joi temperaturile să ajungă din nou la 30 de grade Celsius. 

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin și doar la munte şi în sud-est vor fi unele înnorări și, izolat, posibil, ploi slabe de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor încadra între 21...22 de grade în nordul Moldovei și pe litoral și 29 de grade în sud-vest. Dimineața, izolat, în special în zonele depresionare, se va semnala ceață, conform REALITATEA TV.

În București, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab până la moderat. 14-16 grade dimineaţa şi 27...28 de grade la amiaza.

VREMEA JOI

Joi se va încălzi în aproape toată țara. În regiunile estice, izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. În restul ţării, cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime se vor încadra între 22...23 de grade în nordul Moldovei și pe litoral și 31 de grade în sud-vestul extrem al țării.

Şi în Bucureşti se va încălzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maxima va fi de 28...30 de grade.

În regiuni

În regiunile intracarpatice, vreme plăcută cu maxime termice între 25 si 28 de grade, doar în depresiuni mai mici către 21 de grade. Cerul va avea unele înnorări doar in Transilvania şi doar in prima parte a zilei când mai poate plouă slab in depresiuni.

În sud, temperatura va avea valori maxime mai mici decit ieri : 26 de grade la Drobeta, 23 la Craiova si Pitesti, 24 la Giurgiu si 25 la Buzau. Cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei dar numai pe arii restrânse va ploua slab.

Ploile se duc dar norii mai trenează în Dobrogea în prima parte a zilei. Maximele, mai mici decât ieri: 24 de grade la Tulcea si 23 la Constanta.

În Moldova, mai sunt înnorări şi izolat mai plouă slab şi trecător mai ales in prima jumătate a zilei. Valorile termice la amiază nu mai trec de 25 de grade decit in partea sudică a regiunii. În Bacău şi la Iasi vor fi 24 iar la Suceava, 20.

 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo