MENIU

Vremea se încălzește și mai mult. Ce temperaturi vom avea în weekend

Vineri, temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade. Sâmbătă și duminică se va încălzi ușor, mercurul din termometre ajungând chiar și la 24 de grade.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea va fi insorita si caldă în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 grade la Constanta și 22 de grade la Timisoara si Bacau. Dimineata, bruma va fi prezenta in mare parte din tara și în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. Vântul va avea unele intensificări în sud-vest, conform Realitatea TV.

În București vom avea o zi insorita și caldă, cu 2-3 grade dimineata (la periferie, vor fi conditii de bruma, pentru ca minima va scadea spre zero). La amiaza, insa, mercurul va urca pana la 19-20 de grade. Vantul va sufla slab.

VREMEA DUMINICĂ

Duminică, vremea se va menține frumoasă și caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade pe litoral și 23...24 de grade în regiunile vestice (24 Timisoara, 23 Oradea). Vântul va avea unele intensificări în Banat, Moldova și zona de munte. Izolat, mai ales în depresiunile din estul Transilvaniei, se va semnala brumă, iar în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

În București va fi o zi frumoasă și caldă (4-6 grade dimineata si 19-20 de grade la amiaza).

Mai multe articole despre:
meteo temperaturi vremea weekend