MENIU

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă: Zile cu vreme de vară!

Vremea

Vremea - Prognoza meteo pentru următoare perioadă: Zile cu vreme de vară!

Joi, vremea va fi predominant frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã dată, în toatã ţara. Cerul va fi variabil. Vântul va avea intensificãri la munte, îndeosebi la altitudini mari, iar temporar şi în celelalte regiuni, cu precãdere în cele nordice, vestice şi sud-vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8...9 grade pe litoral şi în depresiuni şi 19...20 de grade în Crişana şi Banat. Dimineaţa, izolat vor fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică va scãdea în prima parte a zilei.

Vremea în București

În București, 1...2 grade, în zori, iar la amiază se va face și aici deosebit de cald, 17 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab, o zi superbă.

Vremea la munte

La munte, predominant frumos şi deosebit de cald pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri noaptea, în masivele nordice ale Carpaţilor Occidentali. Vântul va avea intensificãri îndeosebi la altitudini mari. Temperatura aerului va marca o creştere uşoarã.

Vremea vineri și sâmbătă

Vineri, 8 MARTIE, vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade în depresiuni și 21 de grade la Giurgiu, Călărași și Slobozia. Cerul va avea înnorări temporare în jumătatea nordică a țării și în cursul zilei local va ploua, chiar în aversă, în regiunile vestice și nord-vestice -posibil să fie și descărcări electrice. În rest, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat. Vântul va suflă slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, în nord-vest și pe litoral. Dimineața, izolat, vor fi condiții de ceață.

În București, vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va suflă slab și moderat. 3..5 grade dimineață și temperatura maximă, în jurul a 20 de grade.

Sâmbătă, tot cald, chiar deosebit de cald în regiunile sudice și sud-estice, deși valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă, îndeosebi în vest, centru și nord. Temperaturile maxime se vor încadra între 10-11 grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 20 de grade la Giurgiu, Călărași, Slobozia și Cernavodă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și nordul țării, unde local va ploua, iar în restul teritoriului, unde ploile, slabe cantitativ și trecătoare, va fi variabil. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud, centru și nord-vest. Dimineața, în zonele joase vor fi condiții de ceață.

În București, vremea se va menține frumoasă și foarte caldă. 5…7 grade dimineața și 19-20 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

 

Mai multe articole despre:
meteo vremea prognoză meteo